O nama

Tvrtka Madex d.o.o. započela je svoju priču 1992. godine proizvodnjom valjaka u kućnoj radinosti, u doba kad je bilo najteže započeti novi posao. No, upornost i radišnost dovele su do toga da je tvrtka danas poznata po postojanosti, kvaliteti i usluzi.

Predanim i stalnim radom, inovacijama, a iznad svega pružanjem dobre usluge i kvalitete svojim kupcima, tvrtka Madex izrasla je u jednu od vodećih tvrtki u veleprodaji boja, lakova i pribora.

Svega nekoliko godina nakon osnutka Madexa, stalna želja za inovacijama i nečim novim i kvalitetnim doveli su do osnivanja novog sektora – Madex yachtinga. Želeći hrvatskim kupcima, kao i strancima koji posjećuju našu zemlju priuštiti kvalitetnu nautičku odjeću i obuću po prihvatljivim cijenama, tvrtka započinje uvoziti kvalitetnu talijansku marku SLAM, a nešto kasnije i njemačku marku CAMPIONE. Budući da u tvrtki Madex ne nedostaje mašte, inovacija i želje da se uvijek bude bolji, tvrtka upravo razvija i vlastitu marku nautičke odjeće i obuće, koju će uskoro ponuditi tržištu.

Danas tvrtka zapošljava više od 30 radnika u 2 glavna sektora: Madex color i Madex yachting.

Kvalitetu i postojanost tvrtke Madex prepoznali su kupci i u inozemstvu pa je tvrtka Madex prisutna i na tržištima susjednih zemalja, a nautičku odjeću tvrtke CAMPIONE distribuira i za tržišta Španjolske i Francuske.

Naš moto je dobra usluga + kvaliteta + prihvatljiva cijena. Pridržavajući se toga tvrtka je zadobila i zadržala velik broj zadovoljnih kupaca i partnera u zemlji i inozemstvu.

Pridružite nam se i postanite jedan od njih!