O nama

MADEX YACHTING je utemeljen sada već davne 1998. godine. Temeljni elementi naše poslovne strategije su kvaliteta i odgovornost prema svima onima koji koriste proizvode i usluge MADEX YACHTING-a.

Od samih početaka naš moto je isti – visoka kvaliteta uz dobru uslugu i prihvatljivu cijenu, što su prepoznali brojni kupci kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu. U našoj je ponudi odjeća i obuća koja u potpunosti odgovara potrebama nautičara, nudeći im maksimalnu udobnost i slobodu pokreta. Uz nautičare, naše kolekcije nose brojne posade i osoblje jahti, charter plovila te djelatnici marina, na što smo posebno ponosni.

Da mirno more nikada nije stvorilo dobrog mornara, ali i da su vjetar i valovi uvijek na strani najboljih mornara, znaju svi oni koji su barem jednom isplovili iz luke. Zato smo u MADEX YACHTING tim okupili najbolje „mornare“ i strastvene zaljubljenike u more koji su svojim predanim radom i kvalitetnom uslugom stvorili jednu od danas vodećih tvrtki u ponudi nautičke odjeće i obuće.

Surađujući s najboljima stekli smo status pouzdanog partnera čime brišemo granice između udobnosti i elegancije te gradimo prepoznatljiv stil.